Handlekurv

Gratis frakt ved ordre over kr 399,-

Brukervilkår

Generelt

Selger er artmiss.no, Artmiss By Blix ENK, Brentåsveien 3c 3229 Sandefjord, kundeservice@artmiss.no, 98411734, 928 325 148, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Disse vilkårene gjelder når du som kunde foretar en bestilling fra www.artmiss.no. Avtale mellom deg og artmiss.no om leveranse av dine bestilte produkter oppstår når du får en leveransebekreftelse. 

For å handle hos oss må du være fylt 18 år, ikke være under vergemål og ellers være i stand til å inngå en avtale. Dersom du er under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte for å kunne bestille fra oss.

Vi reserverer oss mot eventuelle leveranseforsinkelser og utsolgte produkter. Videre reserverer vi oss mot tekniske feil, trykkfeil og skrivefeil. Vi forbeholder oss retten til å endre eventuelle feil i prisinformasjon før og etter bestillingen er behandlet.

Brukerne forplikter seg til ikke å krenke norsk lov ved bruk av nettsiden.

For nærmere informasjon om hvordan vi håndterer og behandler dine personopplysninger, se vår personvernerklæring. 

Allergisk reaksjon

Om du har fått en allergisk reaksjon av et produkt du har kjøpt hos oss ber vi om å kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg. Vi vil under enhver omstendighet ikke registrere opplysninger om din helse eller gi anbefalinger hva gjelder din helse eller allergiske reaksjoner.

Best før dato

På de fleste av våre produkter finnes et symbol som ser ut som en krukke med åpnet lokk. Ved siden av symbolet står det enten 6, 12 eller 24 måneder. Dette indikerer produktets holdbarhet fra det åpnes. Øvrige produkter har spesifikk datomarkering.

Vær også oppmerksom på at holdbarhetstiden påvirkes av hvordan du oppbevarer og bruker produktet. Bruk for eksempel en spatel når du tar hudkrem fra en krukke, ikke fingrene, ellers vil bakterier lett spres og holdbarheten forkortes. Ingen produkter har godt av å oppbevares for varmt eller i direkte sollys.

Sikker betaling

Det å handle hos oss er sikkert og enkelt. Du velger mellom Paypal eller kortbetaling der ditt bank- eller kredittkort er tilsluttet Visa, Mastercard/Eurocard eller American Express. For mer informasjon om de ulike betalingsalternativene, les nedenfor.

Kortbetaling

Du som har et bank- eller kredittkort knyttet til Visa, Mastercard/Eurocard, American Express, Electron eller Maestro kan betale gjennom ditt kontokort. 

Vi tilbyr via våres betalingsleverandører de siste systemene for sikrere betaling. Dette innebærer at du innimellom må aktivere slike systemer via din bank. Om ditt nettkjøp nektes på grunn av dette, må du benytte fakturabetaling eller kontakte din bank for aktivering av sikrere kortkjøp på nettet.

Priser

Alle våre priser angis i norske kroner og inkluderer toll og merverdiavgift.

Endring av nettside og brukervilkår

For å forbedre nettsiden vil vi kunne komme til å gjøre endringer. 

Vi forbeholder seg retten til, uten forutgående varsel, å gjøre forbedringer, forandringer, tillegg eller fjerning av informasjon på nettsiden som vi anser nødvendig. Dette gjelder også endringer i Brukervilkårene. De til enhver tid gjeldende Brukervilkår vil være publisert på våre nettsider. Ved å fortsette å bruke nettsiden etter at slike endringer har blitt publisert, aksepterer du endringene.

Immaterielle rettigheter

Nettsidens innhold er beskyttet av opphavsrettslige, varemerkerettslige og andre immateriellrettslige bestemmelser. Brukere gis ikke ved noe tilfelle rett til å bruke nettsidens innhold på annen måte enn i henhold til Brukervilkårene.

Når ikke noe annet angis krever gjengivelse, publisering, bearbeidelse, overføring, lagring eller annen anvendelse av varemerker, logotype eller annet innholdet på nettsiden, forutgående skriftlige godkjennelse fra artmiss.no eller andre berørte rettighetsinnehaveres forutgående skriftlige samtykke. Unntak gjøres for utskrift for personlig bruk.

Ansvarsbegrensning

Det gis ingen garantier vedrørende nettsidens funksjon eller tilgjengelighet, heller ikke at den informasjon som er tilgjengelig på nettsiden er korrekt eller fullstendig. Dette gjelder informasjon om produkter, tjenester og tilbud samt annen informasjon som oppgitt på nettsiden.

Vi har verken ansvar for direkte eller indirekte skader forårsaket av nettstedets utnyttelse, eller informasjon på nettstedet, i den utstrekning slik ansvar ikke følger av ufravikelig lovgivning.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Gratis frakt

På alle ordre over kr 399,-

Rask levering

Levering innen 1 - 3 dager

Sikker betaling

Visa / Mastercard / Vipps

Returrett

14 dagers returrett